Tillbaka hos SODAKART!

Som mentor i alla fall.
Gällande min egen körning så kan jag meddela att: Ja, jag kör. Men vad jag kör, hur mycket och när jag kommer tävla kan jag inte gå ut med än. Så 2013 är alltså inte ett sabbatsår, utan är den mest aktiva säsong jag haft i min karriär hittills.


I Västerås kommer SODAKARTs yngre förare (8-14 år) att stå i fokus för mig under lördagen. Jag ser fram emot att coacha dem och hjälpa till likt jag gjorde förra året under den mellansvenska serien. Under söndagen så kommer Marcus Grönman vara huvudpersonen och sedan tävlingen i Rasbo har han fått många varv i kroppen i den nya karten. Jag har fått positiva rapporter från helgens tester och vi ska se hur vi kan optimera möjligheterna till helgen.

Fortsättning följer..

/ Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.