Strålande utveckling för Marcus Grönman!

Under lördagen jobbade jag åt SODAKART med förarna Hampus Ericsson, Hugo Andersson, Erik Olsson, Hugo Kahnborg och Dino Beganovic. Fullt upp med andra ord!
Bäst av dem gick det för Hampus Ericsson som slutade på en strålande tredje plats efter att ha drabbats av att bränslepumpen gick sönder i tidskvalet. Storebror Marcus som tävlade i GP2 i Monaco nu i helgen kommenterade sin lycka över lillebroderns framgång i de sociala medierna.
Både Andersson och Olsson gjorde förbättringar stegvis under dagen och slutade på en tolfte respektive tionde plats.
Vad gällande de mindre klasserna så hängde Beganovic på bra och bjöd på bra motstånd. Dessvärre saknades det lite tid för Kahnborg, men de fick med sig en ny setup att prova på hemmabanan som ska ha givit en positiv utveckling.

 

Under söndagen var det 100% fokus på Marcus Grönman.
Redan under morgontesterna såg vi att vi kommit mycket längre än i Rasbo med en 9:e testtid.
Men utvecklingen under dagen skulle gå långsamt framåt och vi fick kämpa med ett chassie som sprack och behövde svetsas. Men till finalen så släppte det. Med en kanonstart för Marcus iväg så var det bara att nyttja farten och avsluta racet med en strålande 5:e placering!

Lunchen spenderade jag hos Kevin Sjöstrand som jag jobbade med i Södertälje som avslutade dagen som segrare i sin klass!

/ En mycket nöjd mentor efter en solig helg i Västerås!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.