Uppsala MKR Premiär

Torsdag 16:40 ringer telefonen. Det är Andreas Grönman på andra sidan luren som undrar om jag har söndagen ledig för att vara mentor åt hans son Marcus som i år gör sin premiär i Rotax Junior-klassen juniorklassen till den jag tävlat i de senaste fyra åren.

Efter en snabb titt på kalendern var det bestämt. Jag som varit upptagen med min V8-satsning hade inte ens tänkt en tanke på att komma tillbaka till kartbanorna 2013, men det här erbjudandet lät alldeles för roligt för att tacka nej till.

Jag känner Marcus sen tidigare då jag 2012 mellan mina egna race jobbade med samma uppgift för SODAKART(.se) och sprang som hastigast förbi. Därav lärde jag mig att han har en god förmåga att ta till sig tips, vilket kommer göra det här samarbetet ännu mer spännande.

Jag återkommer imorgon med en sammanfattning av dagen.

/ Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.