51 dagar kvar till säsongspremiär.

Säsongen börjar närma sig, med 51 dagar till premiären på Knutstorp!

Huruvida jag kommer delta där och hur omfattande min säsong kommer att vara kommer jag hemlighålla ett tag till. Något jag däremot kan berätta är att det varit mycket att göra på sista tiden med möten som kombinerats med studier i Uppsala. Nu till nästa vecka är dock min vistelse i Uppsala över och jag kommer att fortsätta mina studier i Stockholm, vilket också underlättar för arbetet med säsongen.

Våren har bjudit på många intressanta erbjudanden och nya samarbeten är under förhandling. Nästa vecka bär det av för licenstagning på Knutstorp, Skåne och mitt första besök på hos teamet på deras verkstad, något jag sätt fram emot hela vintern!

Så vad har jag gjort i Uppsala?
Jag har läst två kurser under början av vårterminen, Fysiologi: Kost och Hälsa samt Mekanik.
Mekaniken är till för att förbereda mig inför ett Civilingenjörsprogram på KTH som jag kommer påbörja under hösten och på fysiologin har jag lärt mig att lägga kostscheman och träningsstrategier (vilket jag även föreläser om vid intresse). I Uppsala har jag även där fått möjligheten till ett alldeles unikt samarbete, som jag kommer att presentera så fort dess utformning blivit helt klart.

Nog från mig så länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.