Sammanfattning av säsongen 2012

Tävlingen i Frankrike överglänser säsongens inslag av tillförlitlighetsproblem.  Att trots en liten budget kunna visa sig så långt fram i Europa är något jag kommer att bära med mig vidare i karriären. Introduktionen i Belgien och Kristianstad kompenserades genom framgångarna i Jönköping och Rättvik. Avslutningen i Linköping var en prestation på topp så länge det höll och är förmodligen min karriärs bästa tävling, så ur det perspektivet så fick jag en bra avslutning av säsongen. Säsongen har varit den mest lärorika i min karriär och med ett resultat i topp 10 i Sverige så kan jag inte annat än att vara nöjd, detta tackvare förmågan att lära och applicera i nya sammanhang, något som är avgörande när man går vidare i racingklasserna.Vad som väntar inför nästa säsong är under förhandlingsstadiet men mycket talar för ett steg vidare i karriären – vilket i sig innebär att mina 13 säsonger i karting är till ända. Planerna är stora och det känns enormt att få chansen att gå vidare.
Jag återkommer med mer information inom kort.

/ Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.