RMC 7 – Linköping

Farten har funnits under hela dagen men har aldrig riktigt fått chansen att visa sig i resultat.

10:e plats i tidskörningen gav en duglig tionde startruta i första heatet – i vilket det blev en enorm startkrasch som jag blev involverad i. Ut bland de sista men körde upp mig till en 14:e plats. I det andra kvalheatet körde jag upp mig från 14:e plats till sjunde och fick mig en 9:e startruta i förfinalen. Förfinalen började bra och tidigt var jag uppe på en femteplats med fart nog att kunna utmana om tredjeplatsen, då jag råkade ut för ett kedjebrott därav slutade jag stående.

I finalen startade jag på 26:e ruta, men karten gick bra och jag körde upp mig 16 platser. Avslutningsvis 10:e plats vilket var en bra kompensation. Jag är inte helt tillfredsställd med dagen och är mer än laddad inför imorn då jag kan visa vad jag går för.

 

/ Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.