RMC 6 – Rättvik – Söndag

Just nu sitter jag i bilen hem. Känslan är: mätt, nöjd och lättad.

Natten levererade det som saknades, de sista tiondelarna för att hänga med i toppen. På tidskörningen kvalade jag in på en 11:e plats, men jag visste att jag kunde leverera bättre.I det första kvalet körde jag upp mig från 11:e till 7:e men i det andra välkomnades jag inte riktigt bland förarna i toppen och kom i mål som 8:e.

I förfinalen startade jag 7:a och tog mig tidigt upp på en tredjeplats som jag höll långe tills jag föll till en fjärdeplats. I förfinalen tappade jag min fjärdeplats redan i starten då det inte fanns någon plats på innespåret och kom ut som 12:a. Därefter jobbade jag mig min väg till en 6:e plats.

Allt som allt så är jag väldigt nöjd med helgen. Vi har funnit det vi saknat för att hänga med i toppen och nästa steg är att vänja det resterande startfältet om vart jag hör hemma och bevisa att detta inte är en engångsföreteelse. Kort och gott kan man säga att vi tagit nytta av en lärdom vi dragit i Kristianstad: Fokusera på körningen framför det tekniska.

1 reaktion på ”RMC 6 – Rättvik – Söndag”

  1. Verkar vara enormt små marginaler i sporten och misstag i någon detalj kan vara skillnaden toppen och övriga. Kul och läsa dina analyser som jag tror är jätteviktiga för din utveckling.
    Grattis till ditt fina resultat. /Uffe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.