Kristianstad -Lördag

Idag kärdes kvalheaten och morgonen började med att bjuda på regn lagom tills vi fått några varv under Warm Up:en.

Första heatet gick på en blöt bana med ett torrt spår och däcksvalet för samtliga blev då torrdäck. Från min 21:a plats var jag uppe på 12:e, men tappade sedan till 17:e på grund av sammanatötning under omkörning på det hala underlaget.

I det andra heatet körde jag snabbt upp mig till en niondeplats och var en stund uppe på en åttonde när en omkörande tog med sig min noskon för att sedan fortsätta rakt genom kurvan. Detta ledde till att jag tappade till en 10:e plats för att sedan få teknisk få teknisk flagg och tvingades lämna banan då noskonen  är ett måste då man befinner sig på banan – i mål 21.

I heat nummer 3 gjorde jag en uppkörning på 5 platser och slutade därefter på 16:e plats.

I det sista heatet blev jag inblandad i en startkrasch vilket ledde till att jag kom ut ett halvt varv efter klungan. Karten var hel och gick att köra fort med och tillslut hann jag ikapp de sista, gjorde två omkörningar och tog målflaggen lagom tills jag hunnit ikapp nästa klunga.

Sammanfattningsvis har lyckan varit någon annanstans idag än hos mig och jag utgår från ruta 21 i Second Chance. För att ta sig vidare till final krävs en 6:e plats, något som i nuläget ser väldigt svårt ut.

Idag har varit en tung dag, vilket morgondagen också kommer bli. Återkommer i morgon kväll och glömm inte att ni kan följa mig på:

http://www.motorsport-events.se/racemoneuro/

/J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.