I mål – trots tekniska problem.

På fredag morgon mötte jag upp med Pertan för att åka ner och förbereda inför lördagen men samtidigt få några varv i bilen under den fria träningen. Dessvärre började problemet direkt med turboslangar som inte klarade av laddningstrycket. Första gången jag satt i bilen var med motorn avstängd på kvällen efter träningen var avslutad. Inte den bästa uppladdningen inför morgondagen.

Mantorp

På transpondertestet innan tävlingen började på lördagen fick jag 3 varv i bilen innan problemen återkom. För dagen hade vi fått tillökning i laget då Mikaela Åhlin-Kottulinsky skulle ta två av stinterna. Det var otroligt roligt och givande att tävla tillsammans med någon med internationella erfarenheter på Mikaelas nivå. Efter det första stoppet kom vi ut på en 31:a plats men gick i mål som 25:e plats till slut.

Även om resultatet inte var det bästa så var det en otroligt givande helg. Ett stort tack till Pertan och Sandra Oscarsson, Mikaela Åhlin-Kottulinsky och mekanikerna Micke Fors, Tom Rydberg och Dennis Davidsson.

/Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.